Do zjedzenia na miejscu:

Pierogi gotowane do degustacji na miejscu podajemy w porcjach po 10 sztuk.

  • Porcja pierogów mięsnych, ziemniaczanych, ruskich, ziemniaczano-kapuścianych, gryczano-twarogowych, gryczano-ziemniaczanych, kapuściano-grzybowych, ziemniaczano-grzybowych, szpinakowo-twarogowych, grzybowych, twarogowych słodkich i owocowych   - 12 zł.

  • Porcja pierogów z kaczką i kurczakiem - 15 zł.

Do przygotowania w domu:

Przygotowane surowe pierogi są mrożone i pakowane po 20 sztuk.

  • Porcja pierogów mięsnych, ziemniaczanych, ruskich, ziemniaczano-kapuścianych, gryczano-twarogowych, gryczano-ziemniaczanych, kapuściano-grzybowych, ziemniaczano-grzybowych, szpinakowo-twarogowych, grzybowych, twarogowych słodkich i owocowych - 20 zł.

  • Porcja pierogów z kaczką i kurczakiem - 25 zł.

  • Porcja kołdunów - 15 zł.

  • Porcja uszek z grzybami - 20 zł.

Instrukcja przygotowania:

Na wrzącą, osoloną wodę wrzucić pierogi i po wypłynięciu gotować 4 minuty (mięsne) lub 2 minuty (pozostałe).

Pierogi Lwowskie
Gdańsk, ul. Do Studzienki 8

godziny otwarcia:
pon. - sob.: 11:00 - 20:00; niedz.: 13:00 - 20:00

telefon: 693-171-905
e-mail: info@pierogilwowskie.pl